CBS De Rank

Leden

MR-leden stellen zich voor

Oudergeledingen

Heeft u vragen of opmerkingen, schroom niet en spreek een van de MR leden aan of stuur een mail naar mr@cbs-de-rank.net

Ik ben Janine Peters (voorzitter) en ik ben sinds januari 2018 lid van de MR. Ik ben getrouwd met Herman Peters, wellicht een bekende voor de Koudekerkers onder ons. Ik ben de moeder van Jim, die nu in groep 5/6a zit en van Iris uit groep 3. Ik vind het leuk om me te verdiepen in mensen, buurten, verenigingen en stichtingen die deel uitmaken van mijn leven. Hierin kijk ik vooral hoe ik een bijdrage zou kunnen leveren ter verbetering.  Zo heb ik vorig jaar samen met anderen een buurtpreventieproject opgestart in de Ridderhoflaan, ben ik vertrouwenspersoon van de gym- en volleybalvereniging Aspasia en ben ik back-up coach van het voetbalteam van Jim. Ik weet wel het een en ander van coachen, maar ik weet vrij weinig van voetbal, dus gelukkig heb ik pas 1 keer in actie hoeven komen hierbij.

Ik vind het leuk om plannen ter verbetering te bespreken, om hierin kritisch te kijken naar de methode, het verwachte eindresultaat en om dit te evalueren. Ik hou van doorpakken, concrete afspraken en soms buiten de gebaande paden om te gaan. Ik hoop dat ik in de MR hierdoor een goede bijdrage kan leveren.

---------

Ik ben Stephanie de Jong, samen met mijn man Sander de Jong heb ik twee kinderen; Aimee (7) en Benjamin (4), die allebei met veel plezier naar de Rank gaan. Sinds december 2018 ben ik onderdeel van de medezeggenschapsraad bij de Rank.

In mijn werk bij een juridische uitgeverij houd ik mij met veel plezier bezig met het bedenken van nieuwe websites, of nieuwe onderdelen op een site. Samen met mijn team zorg ik daarna dat de ideeën werkelijkheid worden gemaakt. Dat lukt alleen door veel te luisteren naar onze klanten en mijn collega's, en dan de juiste vragen te stellen.

In de MR hoop ik een zelfde soort bijdrage te doen. Wanneer wij als MR de juiste vragen stellen over het beleid, meedenken en misschien ook nieuwe ideeën aandragen, kunnen we de Rank helpen om een nóg betere plek te worden, waar onze kinderen zich allemaal thuis voelen en straks met een goede basis naar de volgende stap in hun opleiding gaan.

-----------

Mijn naam is Leonie van Katwijk - van Wieringen, moeder van Daniël (groep 1/2b) en Phileine (2,5 jaar). In juli 2019 ben ik met mijn gezin in Koudekerk aan den Rijn komen wonen, zelf ben ik opgegroeid in Hazerswoude.

Sinds augustus 2020 zit Daniël op De Rank.

Zelf ben ik werkzaam als docent binnen het mbo-onderwijs. Hierbij geef ik voornamelijk de vakken: Algemeen rekenen en Medisch rekenen (voor verzorgende en verpleegkundige i.o.) en heb ik verschillende taken zoals planning/roostering/ coördinatie rond generieke vakken en ben verantwoordelijk voor de Planning en Control binnen de locatie.
Zelf weet ik vanuit het onderwijs hoe belangrijk het is om vanuit meerdere kanten naar de vorm en kwaliteit van onderwijs te kijken. Binnen mijn werk hebben wij, dan wel, meestal te maken met de visie en mening van de volwassen student, soms met ouders, maar vooral ook ons docententeam.

Binnen de MR  van De Rank wil ik graag mijn steentje bijdrage tot bewaken/verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs en de vraagstukken die hierbij horen. En mijn visie/mening als ouder hierin gebruiken.

Ik vind het van belang dat de leerling zich op zijn/haar plek voelt, gezien wordt en veilig voelt, binnen deze belangrijke fase in hun leventjes. Als MR lid wil ik mijn kritisch blik gebruiken om, mede name u, de kwaliteit te 'vragen' die wij willen voor ons dierbaarste bezit.

Personeelsgeledingen

Mijn naam is Marlies Tersteeg (secretaris). Ik ben getrouwd met Gonzalo en samen hebben wij 2 dochters, Noa en Dana. De oudste zit sinds kort ook op de basisschool. Dit schooljaar ben ik samen met Marianne leerkracht van groep 1/2 b. Ook ben ik coördinator van de kleuterbouw. Ik ben sinds schooljaar 2016-2017 lid van de MR. Ik vind het belangrijk om samen met ouders in de MR mee te denken over het beleid bij ons op school.

    
Mijn naam is Lobke van Egmond en ik werk al een aantal jaar met veel plezier op De Rank. Ik sta fulltime voor groep 8. Daarvoor liep ik al stage hier op school en al met al ben ik nu zo'n 5 jaar verbonden aan De Rank. Ik kom van oorsprong uit Hazerswoude dorp maar woon nu in Leiden samen met mijn verloofde Willem, en in oktober van dit jaar zullen wij gaan trouwen! Ik vind het erg leuk om plaats te nemen in de MR en hierdoor op een andere manier met schoolzaken bezig te zijn. Daarnaast vind ik het ook belangrijk om in gesprek te gaan met de ouders van de MR en collega's om op deze manier te kunnen meedenken over het beleid van De Rank
Geerte Snoek

2022 CBS De Rank

Powered by BasisOnline