CBS De Rank

Leden

 

Oudergeledingen:

Steffanie Pelgrom

Ik ben Steffanie Pelgrom de moeder van Lisa Louise uit groep 2. En onze zoon heet Luuk Louis en die wordt in december 4 jaar, dus dan zit hij ook op de basisschool.  

Ik ben 26 jaar oud en woon in Koudekerk aan den Rijn. 

Ik ben gevraagd om het OR team te komen versterken en dit leek mij een leuk idee. Ik ben helemaal enthousiast, en hoop een steentje bij te kunnen dragen bij de OR. 

 

 

 

 Afbeelding met persoon, muur, vrouwAutomatisch gegenereerde beschrijvingCorella Hogenes-Wolswijk

Mijn naam is Corella Hogenes Wolswijk. Getrouwd met Henk en moeder van Bram. Bram zit in groep 1. 

Ik vind het leuk om te organiseren en heb me daarom opgegeven voor de Ouderraad. Ook is het een leuke manier om de school beter te leren kennen. 
 

 

 

 

 

 

 

Marieke WesselmanAfbeelding met binnen, vloer, persoonAutomatisch gegenereerde beschrijving

Mijn naam is Marieke Wesselman en ben moeder van 2 jongens Kaj (groep 4) en Maze 3 jaar. In 2020 ben ik bij de OR gekomen, omdat ik het leuk vind om activiteiten te bedenken en uiteraard om te helpen met de uitvoering ervan.

Ik ben creatief, attent en behulpzaam. Mijn creativiteit kan ik ook goed kwijt in mijn werk bij Roos Taste and Smile in Leiden, zoals een nieuw lunchgerecht bedenken of een taart mooi decoreren.

In mijn vrije tijd hou ik van koken, winkelen en leuke dingen doen met mijn kinderen.

 

  

Sandra Plasmeijer; voorzitterAfbeelding met persoonAutomatisch gegenereerde beschrijving

Mijn naam is Sandra Plasmeijer. Ik werk als kraamverzorgster. Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Daan en Eline. Alleen Eline zit nog op De Rank. Toen onze oudste naar de basisschool ging ben ik klassenmoeder geworden. Ik vind het belangrijk en heel leuk om mij in te zetten voor de school. Toen er 2 jaar geleden een plekje vrij kwam in de OR heb ik mij aangemeld. Ik hou ervan om dingen te verzinnen en te organiseren. Zonder OR kunnen er niet zulke leuke activiteiten worden gedaan op school. 

 

 

Roka Overes; secAfbeelding met persoon, muur, binnenAutomatisch gegenereerde beschrijvingretaris

Mijn naam is Roka Overes. Ik heb 2 kinderen op De Rank, Jurre in groep 6 en Ella in groep 5 (2021/2022). Ik ben graag betrokken bij de school en de kinderen. Ik zit daarom ook bij de klankbordgroep, ben al een aantal jaren actief met de luizencontrole in verschillende klassen en lees graag voor. Ook met andere activiteiten op school help ik graag mee wanneer dat kan. Zo hoop ik ook een ondersteunende rol te kunnen spelen in de Ouderraad zodat de kinderen nog steeds leuke activiteiten kunnen blijven doen.

 

Leida van der Helm; penningmeester

Mijn naam is Leida van der Helm. Ik heb een dochter (Lenthe) in groep 7 en een zoon (Owen) in groep 3. Afbeelding met persoon, binnen, muur, groenAutomatisch gegenereerde beschrijving

Dit wordt mijn 3e jaar als lid van de ouderraad en het 2e jaar als penningmeester. In het dagelijks leven ben ik Financieel Controller bij een bouwbedrijf. 

 

Ik vind het leuk betrokken te zijn bij allerlei activiteiten op school. En de kinderen vinden het leuk als ik erbij ben om te helpen. 

Ook leer ik de leerkrachten en andere ouders op deze manier beter kennen.  

Patricia van de PolAfbeelding met persoon, glimlachen, poserenAutomatisch gegenereerde beschrijving

Mijn naam is Patricia van de Pol en werk als verzorgende IG in Rhijndael, ik ben getrouwd met Rob.
Samen hebben wij 2 dochters, Tessa is net gestart op de middelbare school en Sanne zit in groep 6 van De Rank.
Ik heb zelf vroeger ook op De Rank gezeten en vind het belangrijk dat je als ouder zijnde betrokken bent bij je kind en school.Na het helpen met het schoonmaken van de klassen vanaf de kleuters is het nu tijd voor een andere vorm van betrokkenheid.

 

Personeelsgeledingen: 

 
HannekeAfbeelding met persoonAutomatisch gegenereerde beschrijving Roosenbrand

Mijn naam is Hanneke Roosenbrand en ik zit namens het team van De Rank in de ouderraad. Ik vind het heel leuk om samen met ouders samen te werken omdat dat we het echt samen moeten doen om de kinderen een zo leuk mogelijke tijd op school te laten beleven. Ik werk al 20 jaar op De Rank en ook mijn 4 kinderen hebben op deze school gezeten. Ik hoop dat alle ouders, bij vragen de ouderraad weten te vinden.Afbeelding met persoonAutomatisch gegenereerde beschrijving

Vera van den Berge - Westdijk

Mijn naam is Vera van den Berge - Westdijk. Namens het team van De Rank zit ik in de ouderraad. Aan het begin van de week ben ik de leerkracht van groep 3. Ik vind het leuk om, samen met ouders, activiteiten op school te organiseren voor de kinderen.

 

2024 CBS De Rank

Powered by BasisOnline