CBS De Rank

Leden

Ouderraadsleden:

Voorzitter: Eline van Loon

Mijn naam is Eline van Loon. Dit jaar ben ik voorzitter van de OR. 
Ik heb twee kinderen. Mijn dochter Lisa zit op de middelbare school en mijn zoon Ruben zit in groep 8. Dit jaar zal daarom mijn laatste jaar in de OR zijn.
Met een gezellig groep ouders en natuurlijk de leerkrachten zorgen we voor de organisatie en uitvoering van leuke evenementen op school. We mogen daarbij ook zeker nieuwe ideeën aandragen en uitwerken.

Ik vind het echt fantastisch om de kinderen te zien stralen tijdens oa de sintviering, kerstviering en de koningsspelen. Dat is waar het wat mij betreft om gaat. Fijn dat ik daaraan kan bijdragen.


Penningmeester: Leida van Burik 

Secretaris: Barbara van Miltenburg

Mijn naam is Barbara en ik ben de moeder van Koen (groep 8) en Saar (groep 6). Wij zijn in 2017 in Koudekerk aan den Rijn komen wonen. Ik ben toen ook lid geworden van de OR, omdat het een goede manier is om mensen en de school te leren kennen. Daarnaast vind ik het leuk om activiteiten te organiseren of daarbij te helpen, zodat de kinderen een leuke tijd hebben. Nu met COVID-19 is het aanpassen, maar extra belangrijk om leuke dingen te blijven organiseren op school. Juist omdat er al zoveel minder mogelijk is. 

Na dit schooljaar stop ik als secretaris van de OR. Ik hoop dat er andere ouders het leuk vinden om de OR te komen versterken, want de leuke activiteiten moeten wel door blijven gaan! 

 

Dave Roos

 

Marieke Wesselman

 

Marijke de Wit
Sandra Plasmeijer

 

Mijn naam is Sandra Plasmeijer. Ik werk als kraamverzorgster. Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Daan en Eline. Alleen Eline zit nog op De Rank. Toen onze oudste naar de basisschool ging ben ik klassenmoeder geworden. Ik vind het belangrijk en heel leuk om mij in te zetten voor de school. Toen er 2 jaar geleden een plekje vrij kwam in de OR heb ik mij aangemeld. Ik hou ervan om dingen te verzinnen en te organiseren. Zonder OR kunnen er niet zulke leuke activiteiten worden gedaan op school. 
Mijn naam is Hanneke Roosenbrand en ik zit namens het team van De Rank in de ouderraad. Ik vind het heel leuk om samen met ouders samen te werken omdat dat we het echt samen moeten doen om de kinderen een zo leuk mogelijke tijd op school te laten beleven. Ik werk al 20 jaar op De Rank en ook mijn 4 kinderen hebben op deze school gezeten. Ik hoop dat alle ouders, bij vragen de ouderraad weten te vinden.
Mijn naam is Vera van den Berge - Westdijk. Namens het team van De Rank zit ik in de ouderraad.  Aan het begin van de week ben ik de leerkracht van groep 3. Ook ben ik i-coach op De Rank. Ik vind het leuk om, samen met ouders, activiteiten op school te organiseren voor de kinderen. 

 

 

2021 CBS De Rank

Powered by BasisOnline