CBS De Rank

BSO (Junis)

Buitenschoolse opvang.
Een groot aantal werkende ouders maakt voor hun kinderen al gebruik van buitenschoolse opvang: vóór of na school en in schoolvakanties. De school heeft voor die opvang afspraken met Stichting Kinderopvang Alphen aan den Rijn Junis.

Waar staat Junis voor?  

Wij geven ruimte en aandacht aan de ontwikkeling van alle kinderen, zodat zij talenten ontwikkelen. Hoe? We bieden kinderen ruimte en structuur. In zo'n veilige omgeving voelen zij zich uitgenodigd om vooral zelf te ervaren, te bewegen en te onderzoeken. Spelenderwijs verkennen zij hun mogelijkheden.   

 Wat bieden wij?  

In samenwerking met de school kun je gebruikmaken van voorschoolse opvang en naschoolse opvang. De opvangtijden sluiten aan op de schooltijden. De exacte tijden vind je op onze website BSO Het Kasteel en BSO Buitenplaats. Wil je weten wat de kosten zijn? Met de online rekentool bereken je eenvoudig je netto maandkosten.  

 Er is van alles te doen!    

Bij ons gaat het om samen spelen, groeien en plezier hebben. Speciaal in de buitenschoolse opvang (BSO) werken wij met een eigen goedgevulde activiteitendatabase. Samen met de kinderen maken we een gevarieerd en uitdagend programma, waarin zowel het 'altijd buiten kind' zich kan vinden als het 'ik ben gek op knutselen kind'. 

De extra's van onze locatie BSO Het Kasteel

  • Opvang van 4 - 7 jaar  

  • Ruim speelterrein

  • Leeftijdsgerichte activiteiten

 De extra's van onze locatie BSO Buitenplaats

  • Opvang van 8 - 13 jaar

  • Eigen moestuin

  • Uitdagende creatieve activiteiten 

 

Meer weten van onze locaties en jouw mogelijkheden, bezoek dan hier BSO Het Kasteel en BSO Buitenplaats. Voor meer informatie bel je met onze collega's van Klantenservice 0172 - 42 48 24.  


 

2024 CBS De Rank

Powered by BasisOnline